Att åka på spa är fantastiskt och något som alla människor borde unna sig då och då. Att få varva ner och slappna av i härlig miljö gör verkligen under för både det inre. Ännu bättre blir det om även utsidan får sitt i form av en massage eller annan behandling. Efter en dag på spa kommer du utan tvekan att känna dig som en ny människa och du är återigen redo att möta vardagens utmaningar.

En relativt ny trend i spavärlden är vinbehandlingar. Denna typ av behandling sägs vara berikande och välgörande då vinet innehåller mycket reservatol, en mycket kraftig antioxidant. Behandlingar med vin inkluderar allt från att bada i vin, få en helkroppsinpackning bestående av krossade druvor och ansiktsbehandlinger med färska druvor. Dessutom finns det en rad krämer och produkter som betår av druvor. Denna upplevelse är helt enkelt ett måste för vinälskaren. Avsluta gärna spavistelsen med ett härligt glas rött för att ta temat hela vägen.

Vill du istället skapa spakänsla hemma i ditt eget badrum går det lika bra. Släck ner, tänd lite levande ljus, sätt på avkopplande musik och addera ett par droppar eller pumptryck av din favoritparfym till badvattnet så har du kommit en god bit påväg. Det kända italienska modehuset Valentino tillverkar parfymer med härligt glamorösa och lyxiga dofter. Detta tillsammans med en ansiktsmask, en hårinpackning och ett glas vin i handen gör att du enkelt kan drömma dig bort och låtsas att du är på spa.

Vinspa är bara en av flera lite annorlunda spa behandlingar som du kan prova på. Vad sägs till exempel om att bada i öl eller varför inte mjölk så som Kleopatra sades göra. Det är alltid roligt att testa nya saker och trender, även när man går på spa. Kanske är någon av dessa behandlingar precis det du alltid längtat efter!

Category :
city-store