Tänk dig att åka på en riktigt skön spahelg i Sverige eller utomlands. Bara njuta, äta god mat, sitta i ett bubbelbad och få massage. Här kommer tipsen på hur du får råd med en lyxhelg, oavsett storlek på plånboken.

Sälja guld

Genom att sälja guldföremål kan du mycket snabbt tjäna tusentals kronor på ett smidigt sätt. Smycken som du inte använder och som inte har något affektionsvärde för dig. Pengar som bara ligger i ditt toalettskåp, värdeskåpet eller byrålådan. Förvandla smyckena till en riktig härlig upplevelse och njut mer av livet. Du kan sälja diamanter och guld till Diamantbrev som har över 10 000 nöjda kunder. Allt sköts online, är säkert och lagligt och du har dina pengar på bankkontot inom 24 timmar.

Boka långt i förväg

Genom att boka en spahelg långt i förväg kommer du mycket lättare att få råd med ett härligt och lyxigt äventyr. Istället för att du bokar hotell och biljetter en månad i förväg, vilket ofta blir väldigt dyrt, så planerar du och bokar mellan sex-nio månader i förväg. Då får du råd med så mycket mer.

Åk till kurort vid Östersjön

Du kan också resa utomlands på spahelg. Billiga och vanliga destinationer är Baltikum och Polen. Där finns det en kultur av kurorter sedan gammalt: fina och mysiga ställen vid havet som har stora hotell som erbjuder både god mat, sportanläggning och spa. När du åker till ett spa vid Östersjön brukar du också kunna gå till frisören till ett riktigt bra pris. Det ingår vanligtvis en timmes massage per dag, men du kan betala extra för att även få pedikyr, manikyr och andra behandlingar. Varför inte göra en sparesa med tjejgänget eller bästa kompisen?

Category :
city-store