Vardagen är vanligtvis fullspäckad av aktiviteter. Allt från arbetet, hushållssysslor och att ta hand om eventuella barn. Ett bra sätt att se om man behöver lägga mer tid på återhämtning är att göra ett stresstest och få svart på vitt om du behöver koppla av oftare.

Så kan du återhämta dig i vardagen

Ett bra och vanligt sätt att återhämta sig på är att spendera tid ensam eller med nära och kära i TV-soffan. Allt som krävs är en skön soffa, TV och en bra tv-möbel så är det bara att sjunka ner framför en film tillsammans. Den som har tid och möjlighet att lyxa till återhämtningen och ta den till en annan nivå kan åka på spa.

Varför åka på spa?

Att varje år åka på minst en spabehandling är för många ett absolut måste för att klara av livspusslet. Men varför är det så populärt att åka på spa? Anledningarna är antagligen flera, men kan grovt sett sammanfattas såhär:

  • Att få åka till en plats helt utan måsten och krav
  • Få spendera riktig kvalitetstid med nära och kära
  • Kunna fokusera helt och hållet på att skämma bort sig själv
  • Njuta av god mat och dryck
  • Ta del av kropps- och ansiktsbehandlingar

Naturligtvis finns det ännu fler skäl att åka på spa, men det är några anledningar som gör det så eftertraktat och att människor ser det som en bra investering i sitt välmående. I vardagen är det lätt att ständigt ha måsten och krav över sig. Till och med på semestern känner man lätt av pressen över allt som ska göras och hinnas med. Släktingar som ska hälsas på, badrum ska renoveras. På spa är det många gånger lätt att helt släppa stress och krav och bara njuta.

Vart kan man åka på spa?

Det finns många spahotell i Sverige att upptäcka. De passar olika smaker, budgetar och ligger över hela landet, här är några av dem.

Ystad Saltsjöbad

Ett av Sveriges största och populäraste spahotell. Njut av den fantastiska maten, utomhuspoolerna och glöm inte att ta ett dopp i havet!

Yasuragi

En helt fantastisk och unik spa-upplevelse i Stockholm som tar dig på en resa till Japan för en natt. Nedtonat, avstressat och fantastisk japansk mat får du på detta exklusiva spa. Vill du unna dina barn avkoppling och mys? På Yasuragi kan du ta med dina minsta familjemedlemmar, för självklart förtjänar de lyx!

Orbaden spa och resort

Har du tid och möjlighet att ta dig till Hälsingland för en spa-upplevelse rekommenderas ett besök på Orbabdens spa och resort. Kombinera ditt behov av avslappning med kärleken till naturen. Fantastiska vidder utlovas!

Category :
city-store