Kvinna på säng

Beröring i ett förhållande är viktigt för att bevara en känsla av intimitet och lust. Det kan handla om en snabb kyss innan jobbet eller en romantisk kväll tillsammans. Att stimulera och variera

Kvinna på säng

samlivet skapar en lustfull relation och gör det enklare att bibehålla passionen. Genom att ofta beröra varandra, till exempel genom erotisk massage eller med hjälp av sexleksaker, ökar lusten. Utforska varandras kroppar och lär er vad partnern tycker om allra bäst. Om man varit tillsammans under en längre tid är det lätt att man hamnar i slentrian och samlivet sker av ren vana. Var inte rädda för att prova något nytt!

Våga prova fler sätt att skapa ett bättre sexliv med. Sluta begränsa er i vardagen och ta varje tillfälle till att väcka lusten. Erotisk massage är en bra början då de allra flesta njuter av avslappnande beröring och det ena leder ofta till det andra, oavsett hur trött man än må vara i början. Närhet triggar igång kroppens endorfiner och ökar välbefinnandet. Hur utför man då erotisk massage? Det finns en stor mängd information att tillgå på nätet och man kan även prova sig fram för att finna partners känsliga zoner. Det enda man behöver är en massageolja av god kvalitet som lätt glider över kroppen och som är anpassad till intima områden. Man blir ofta förvånad över hur många erogena zoner kroppen har. Om man känner sig osäker på hur man ska gå tillväga finns det böcker med illustrerade bilder som visar olika tekniker för njutning. Tänk också på att ha en öppen kommunikation med varandra – inget ska kännas obehagligt och det är viktigt att vara lyhörd inför hur man upplever samvaron.

Olja och blommor

Category :
city-store