Choklad i ansiktet

Mmm, choklad är något de flesta av oss älskar. Den söta goda smaken som smälter i munnen och som man bara vill ha mer av. Visste du att det finns spa där du kan få choklad behandling? Detta är med all säkerhet det bästa en choklad älskare kan få, eller hur? Varm choklad som ringlas över ryggen för att sedan masseras in i huden eller choklad som penslas på ansikten för att verka under en viss tid. Tänk dig själv din kropp inpackad i choklad! Nu undrar ni säkert vad denna underbara choklad kan göra för huden? Den är god att äta i lagom mängd, men vad händer med huden när den packas in i choklad? Många förknippar choklad med utslag i ansiktet, men det gäller inte alla.

Choklad gör dig pigg och lycklig

Choklad i ansiktet

Om man är trött och äter choklad så blir man piggare då choklad ger energi men bara för en stund. Vi vet ju att socker i stora mängder är farligt och bidrar även till hål i tänderna men då kan man kontakta en tandläkare som är duktig och snabb. Det finns många studier som visar att epikatekin är det ämne som ger en energiboost. Choklad som masseras in i huden ger bättre cirkulation och är dessutom uppiggande. En choklad doftande massage på ett spa låter inte så dumt, eller hur? Kanske dags att kolla upp en plats nära dig för att göra en bokning.

En harmonisk och ljuvligt doftande massage

Chokladen smakar inte bara gott, den doftar inte bara ljuvligt och den gör oss inte bara piggare. Chokladen är även bra för huden då den har förmågan att återfukta den så ett den får fin lyster samtidigt som den blir len. Aromen i den härliga lilla mumsbiten triggar hormonerna som utsöndrar endorfiner så att vi blir lyckliga och/eller förälskade. choklad ger en finare och yngre hy samtidigt som den gör oss lyckligare, i små mängder.

Category :
city-store