Verktyg för spabehandling

En hand och solbelyst hav

När man åker på semester eller bara har ledigt och vill slappna av en helg så kan det vara skönt att checka in på ett hotell med spa, för några dagar av avkopplande aktiviteter i fin miljö. Detta får man på alla de anläggningar vi nämner, från norr till söder i Sverige. Den sydligaste pärlan är vackra Ystad Saltsjöbad, som ligger alldeles vid sandstranden i ett av Skånes mest natursköna områden. På denna, liksom på de andra anläggningarna, är allt genomtänkt för maximal avkoppling och komfort. Rummen är inredda i Bordslampa de mysiga fåtöljerna. De bästa rummen är förstås de med fransk balkong som öppnar upp mot havet, så att du verkligen kan njuta av den vackra miljön!

I Sverige finns många vackra spa-anläggningar som är att rekommendera om du är ute på tur, från norr till söder. För familjesemestern norrut finns Norrsken Spa & Sauna i Sälen och Holiday Club i Åre, där hela familjen kan njuta tillsammans. I vackra Grythyttan ligger Loka Brunn i historisk och romantisk miljö. I Saltsjö-Boo finns Skepparholmen Nacka som har ekologisk inriktning och erbjuder flera unika behandlingar i naturskön miljö. På västkusten finns en mängd alternativ, som The Spa i Tylösand där du får exklusiva massagebehandlingar och ett hotell som också är en konstutställning! Andra alternativ är Falkenbergs strandbad med ett exklusivt och relativt nyrenoverat spa vid namn The Retreat Club, eller vackra Varberg som har Asia Spa. Precis som namnet antyder, fokuserar man på asiatiska hälsometoder. För den som älskar glaskonst är ett besök på Kosta Boda Art Hotel i Småland ett måste! Längre söderut, i Skånes inland, hittar du The Lodge Resort, som är en

Stolar som används för pedikyr

liten intim anläggning med spännande lokalt matkoncept och ekologisk hudvård. I natursköna Ystad ligger, slutligen, Ystad Saltsjöbad. Här finns bland annat varmbad i utomhusmiljö och tillgång till den vackra stranden, i fantastiskt lugn och avkopplande miljö. håll även utkik efter nyöppnade pärlor ute på vägarna!

Category :
city-store