Många span erbjuder det som brukar kallas för duobehandlingar eller parbehandlingar. Det betyder egentligen helt enkelt att man får en spabehandling tillsammans med någon annan, det vill säga att båda får behandlingen i samma rum. Det är en perfekt aktivitet för en romantisk dag tillsammans med ens partner, till exempel för att fira en årsdag eller alla hjärtans dag, eller en mysig aktivitet att uppleva tillsammans med en vän.

Ett vanligt sätt att genomföra en duobehandling är den som nämndes ovan, att båda deltagarna får behandling samtidigt, i samma rum. Beroende på vilken behandling man har valt kan den utföras av en eller två terapeuter. Har man till exempel bokat en massage krävs av förklarliga skäl två terapeuter som arbetar samtidigt, medan andra behandlingar kan utföras genom att en terapeut går mellan de två deltagarna.

Ett annat exempel på hur en duobehandling kan gå till är att man turas om med behandlingarna. Det kan till exempel ske genom att den ena deltagaren får massage medan den andra slappnar av i spats bad, och att man sedan byter plats. För att upplevelsen ändå ska kännas gemensam finns i dessa fall vanligtvis en relaxavdelning, där man kan umgås och slappna av innan man byter plats.

Om man inte har råd att gå på en duobehandling kan man alltid dela en spaupplevelse med sin partner eller vän hemma, genom att till exempel massera varandra eller ge varandra en ansiktsbehandling. Det är också enkelt att skapa en egen ”relaxavdelning” hemma i vardagsrummet, bara man har en skön soffa, dämpad belysning, tända ljus och avslappnande musik. Det är ju trots allt sällskapet som är viktigast, inte att man befinner sig på ett spa.

Category :
city-store