Göteborg erbjuder flertalet härliga spa-anläggningar. En del är belägna i city medan andra återfinns en kortare resa utanför stan.

Sankt Jörgen Resort

Under milen från Göteborgs Centralstation återfinns denna härliga spa-anläggning som också har hotell, sport club, konferens, restauranger och golf. Spat erbjuder bland annat en svävande loungebädd, poollounge och en varm källa utomhus och många besökare väljer att ta del av någon av anläggningens sparitualer, vilka inkluderar varma och kalla källor, bastur, bad och duschar.

Sankt Jörgen, precis som alla andra spa-anläggningar, arbetar med utvalda varumärken för att erbjuda sina gäster bästa möjliga behandling. Bland annat använder de NeoStrata, vilket är ett syskonmärke till Exuviance. NeoStrata var ursprungligen det märke (av dessa två) som läkare använde sig av vid behandlingar medan Exuviance var det märke patienten använde sig av hemmavid. Idag används såväl NeoStrata som Exuviance både av läkare och vid hemmavård.

Exuviance säljs av auktoriserade återförsäljare och vet man inte exakt vilken hudtyp man har eller vilken produkt man ska använda sig av ska man gärna konsultera en specialist. Men man behöver inte ta sig till en hudläkare för att använda sig av just dessa produkter.

Arken Hotel & Art Garden Spa

Beläget vid Göteborgs hamn, längst ut på klipporna, välkomnar Arken till en miljö där naturen, havet och konsten är allestädes närvarande. Anläggningen är stor med flera byggnader och stillsamma oaser och man kan njuta av flera olika bastur, vilsamma rum, varma källor inomhus och utomhus, spa-behandlingar och upplevelseduschar.

Upper House

Detta lyxiga spa är beläget på toppen av Gothia Towers, nära Liseberg. Härifrån har man en ljuvlig utsikt över omgivningarna och anläggningen välkomnar en stolt till den högst belägna hamamen i Göteborg. Vid sidan av hamam finns här ång- och torrbastur, upplevelsedusch, tre olika pooler varav en är frihängande med glasgolv – en upplevelse! Ta del av ett yogapass, boka en välgörande behandling samt njut av god mat i restaurangen. Allt ackompanjerat av den fantastiska utsikten.

Category : Okategoriserade
city-store