För den som vill kunna njuta av att gå på SPA men inte behöva boka in en resa med övernattning kan det vara en god idé att boka in sig på ett så kallat dag-SPA. Då går man till en SPA-anläggning och är där över dagen. De flesta SPA-anläggningar och hotell erbjuder även sina gäster någon form av dag-SPA. Det brukar finnas både att man bara kommer dit och badar i deras pooler och bastu eller så kan man boka ett helt paket med entré till pooler och bastu, mat och behandling.

Det finns även dag-SPA som endast erbjuder behandlingar men som inte har några pooler. De brukar för det mesta endast kunna erbjuda just dag-SPA. Då bokar man in den behandling man tycker verkar passande och sen går man dit på avtalad tid och får sin behandling. Ibland ingår det även att bada bastu och det kan även bjudas på förfriskningar som juice och frukt.

Om man vill ha en riktig heldag är det bästa att boka in ett helt paket med måltider och behandlingar. En del SPA erbjuder behandlingar i flera steg som tar nästan en hel dag.

Category :